Tweede Pinksterdag nodigden we de groep waarmee we naar Fontainebleau uit voor een barbecue. Naast het nodige vlees voor op de grill, maakte ik verschillende salades zoals met bonen, citroen en feta, en met komkommer, watermeloen, limoen en rode peper.
En wie het barbecueshirt draagt, moet er ook voor werken uiteraard. Gijs mocht dus mooi de grill bedienen.
Er waren ook twee vegetariërs waarvoor ik onder andere deze met wilde spinazie gevulde portabello's maakte met gorgonzola en kerstomaat.
En natuurlijk blijven klimmers onverbeterlijk en kon Gijs het niet nalaten tussen de gangen door even ons gebouw te beklimmen. Ze kunnen het ook niet laten, blijkbaar.
Als nagerecht een variant op smores. In plaats van marshmellows, chocola en biscuit had ik de biscuit en chocola al in één. Dat ging eigenlijk ook best goed!
Verder ook nog wat vanillehangop met in oranjebloesemwater gemarineerde aardbeien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten