donderdag 23 september 2010

Zaterdag

Zaterdag weer lekker naar de markt geweest. We hadden de tijd en konden rustig onze (weinige) boodschappen doen en hadden voldoende tijd om even te gaan lunchen. Nadat mijn vroegere buurjongen me al herhaaldelijk had geattendeerd op een nieuw tentje aan de markt, kwam het er nu dan eindelijk van om eens binnen te stappen. Mango's is vooral een cateringbedrijf gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse keuken. Hadden wij al hoge verwachtingen na de aanbeveling, ook de eigenaresse was nieuwsgierig naar ons! Mijn buurjongen had namelijk verteld dat hij ons naar ze toe zou sturen en dat wij een bedrijf hebben. Ze had al op onze website gekeken en herkende ons al van de foto. Dat was wel een bijzondere situatie! We aten een heerlijk, beetje zoetig, broodje met anijs en dronken vers bietensap. Moet toch nog eens terug om in de middag zo'n afhaalmaaltijd te proberen...
Hopelijk binnenkort meer, want dan hebben ze ook een website in de lucht.
Verder lopend op de markt kwamen we de vrachtwagen van een bakker tegen. Niet zo bijzonder zou je denken. Maar kijk eens op het portier! Een beetje een rare spelling, maar ik hoop toch dat iemand op dit bericht gaat reageren. Wat een ode aan Ad!


Zaterdagavond konden we aanschuiven in een huiskamerrestaurant. Heerlijk ongedwongen eten met z'n allen aan een tafel. Omdat we de gastvrouw kennen en haar graag iets extra's wilden geven, namen we twee potjes honing mee met voorjaarshoning van ons eigen terrein en springbalsemienhoning uit de Biesbosch.

Zo'n gezellige avond vliegt voorbij en voor je er erg in hebt zit je alweer aan een verrukkelijk dessert terwijl je nog geen één foto hebt gemaakt. Nog net op de valreep dus, een foto van chocoladetaart met macaron en bosvruchtenijs.

Geen opmerkingen: