vrijdag 17 september 2010

Het is goed eten in de Alpen

Elke dag van onze vakantie stond een wandeling op het programma. De omgeving van Vallorcine, onze uitvalsbasis, was goed voorzien van wandelpaden en berghutten. Iedere dag hoorde een goed verzorgde lunch dus bij het pakket. Niet verkeerd aangezien het weer lunchen in het veld niet echt aantrekkelijk maakte. Dus zo namen wij iedere dag ook bij de lunch de nodige calorieën tot ons in de vorm van dit leuke pannetje met ei en spek. Of een warm groentensoepje.

Een lekker 'boeren'bordje.

En ook in de berghutten aten we heftige kaasovenschotels in de vorm van tartiflette.




Oeps, sorry, deze spaghetti carbonara aten we niet in een berghut, maar bestelde Christiaan op de camping. Hij was erg onder de indruk van het verse eitje dat hij zelf door de pasta mocht mengen.
Na die spaghetti was er zelfs nog een beetje plek (of eigenlijk niet echt, maar soms moet je gewoon een beetje je best doen) voor de verschillende nagerechten van het campingrestaurant.


Het kaasplankje tenslotte hoorde bij het lunchmenu bij een drukbezocht lokaal restaurantje in de buurt van Annecy.

Geen opmerkingen: