vrijdag 17 september 2010

Wij zijn getrouwd!

In je wittebroodsweken hoef je niet trouw te bloggen, toch? Sorry, ik had natuurlijk veel eerder wat moeten berichten over onze trouwdag, maar bij deze dan maar. Na de kus die ons huwelijk bezegelde, werden we buiten in een met honderden geblazen bellen gevulde lucht gefeliciteerd. Het weer was heerlijk en na getoast te hebben met alle aanwezigen hebben we heerlijk geluncht in het Kookhuys, tegenover het gemeentehuis op het Vrijthof in Hilvarenbeek.



De amuse: een tartaar van forel met kwarteleitje. Mijn schoonvader liet zich al even gaan met de opmerking; "dat schiet natuurlijk niet op".
Maar kon gerust zijn, er kwam nog genoeg.


Als voorgerecht: jellie van watermeloen met salade van grijze garnalen, en (niet op de foto) bisquit van olijven en ansjovis en geroosterde tonijn.




Tussengerecht: sliptongfilet met farce van langoustines met een mousseline van kreeft en in tempura gefrituurde zeekraal.


Het hoofdgerecht: Supermalse tournedos van lamshaas met antiboise van artisjok en tomaat en jus van dragon.



En als nagerecht een bombe van bramen met huisgemaakt nutella-ijs (alleen maar topingrediënten!).

Een geweldig menu, en een heerlijke middag met heel veel mooie speeches.
's Avonds uiteraard een groot feest. Het liefst was ik op de dansvloer, zoals hier, met mijn neef Roelf.


3 opmerkingen:

Anila zei

Hartelijk Gefeliciteerd en zo te zien was het een knalfeest met heel lekkere gerechten!
De allerbeste wensen voor een goed een behouden vaart!

Marjolijn van der Stel zei

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Genietse samen!

Ellen zei

Dank jullie wel voor jullie felicitaties! We hebben een heerlijke dag gehad en genieten nog na van de dag en zeker ook van ons 'getrouwde leven'. Alleen al dat witbrood hè, ik lust wel weer eens een bruin boterhammetje..