De broodjes die je hier ziet zijn belegd met Serranoham en auberginepuree (boven) en zachte geitenkaas met eigengemaakte frambozenjam met roze peper.
zondag 12 oktober 2008
Zondagcafé
Weer een zondag, weer een zondagcafé. Naast de espressobrownie die we nu wel kennen had ik deze lekkere, zeg maar heerlijke!, pompoensoep met gerookte eendenborst op de kaart staan. Ik maak graag pompoensoep in de herfst, maar dit was weer eens een nieuw recept waar ik flespompoen voor gebruikte, ook wel bekend onder de naam butternut.t Dit geeft de soep een hele mooie gele kleur. De eendenborst had ik dit keer zelf gerookt en op de snijmachine in dunne plakjes gesneden. Afgemaakt met een paar druppels hazelnootolie maakte het deze soep tot één van mijn favorieten van het moment!
De broodjes die je hier ziet zijn belegd met Serranoham en auberginepuree (boven) en zachte geitenkaas met eigengemaakte frambozenjam met roze peper.
De broodjes die je hier ziet zijn belegd met Serranoham en auberginepuree (boven) en zachte geitenkaas met eigengemaakte frambozenjam met roze peper.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten