vrijdag 18 mei 2012
Impro grill
Gisteren op Hemelvaartsdag lieten we de dag gebeuren. We hadden (bijna de hele dag) vrij en gingen na onze kraamvisite nog wat fietsen met vrienden. Thuisgekomen bleek het zowaar etenstijd te zijn en met de ingrediënten die we (in de diepvries) hadden liggen, maakten we voor ons vieren een barbecue. Allereerst gingen de aubergines op de grill om er een variatie van een recept van Ottolenghi in Plenty mee te maken met een karnemelksaus en granaatappelpitjes.
De courgette werd ook gegrild en met geitenkaas, munt, hazelnoten, een beetje noten- en olijfolie gegeten en afgemaakt met een beetje gedroogde chilipeper.
Verder nog wat gegrilde puntpaprika en kerstrostomaatjes, preipannenkoekjes, zalm en een stukje varkensvlees van den Elshorst.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten