vrijdag 5 juni 2009

Dachten jullie allemaal heel anoniem op mijn blog te komen? Nou, niet helemaal! Via een statistiekprogrammaatje kan ik zien hoe mensen op mijn site komen. (Overigens kan ik niet zien wíe op mijn blog kijkt, hoor!). Er wordt een ranglijstje bijgehouden van googlezoektermen waarmee mensen bij me terechtkomen, en ik moet zeggen dat ik er soms hard om moet lachen. Momenteel staat de Surinaamse okersoep op 1. Gelukkig heb ik hiervan een goed recept staan, ook al ben ik niet echt gespecialiseerd of zo, dus hebben mensen hier ook wel iets aan. Op 2, 3, 4 en 5 staan echter Marokkaanse koekjes en allerlei gerelateerde zoektermen. Sneu voor al die mensen dat behalve een foto, en een goed adres in Utrecht, hiervoor geen recept te vinden is op mijn blog!
Grappig ook om te zien dat 4 mensen gezocht hebben op quinwah. Waarmee ze waarschijnlijk quinoa zochten, maar lichtelijk analfabetisch te werk gingen.
In de winter deed de hutspot het ook erg goed, maar wel jammer dat niemand gehoor gaf aan mijn oproep om reacties te plaatsen met goede recepten en ideeën.
De leukste echter was wel de zoekterm Turkse contactadvertentie!

Geen opmerkingen: