We verwenden onszelf gisteren met een bezoek aan de Thai. Ik had een lamlendige dag en Christiaan had net 8,5 km hardgelopen, dus het leek een goed moment om het koken aan iemand anders over te laten.
Jasmine in Tilburg is een prima Thai en we kiezen meestal een paar gerechten van de kaart die we samen eten. Een vast onderdeel is deze Som Tam, pikante papayasalade.
In plaats van de Nua Nam Tok (biefstuksalade met peper en lokale Thaise kruiden) namen we vandaag een de Lap Nua, de fijngehakte pikante rundvleessalade die er wel wat op leek, geloof ik, en die in ieder geval erg lekker was.
De Keng Kiou Waan Kai, kipfilet in groene currysaus, was ook prima.
Omdat ik zelf nog steeds eens een goede vegetarische pad thai moet maken, die Christiaan ook lust, bestelden we deze met tofu. Het was het enige niet pittige gerecht en stak daarom een beetje flets af tegen de rest.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten