zondag 22 november 2009

Walking dinner

Na koffie en brownies begon het walking dinner dat ik deze keer zelf verzorgde met hulp van Lieveken. De eerste gang was Serranoham met puree van gegrilde aubergine en basilicumolie.
Vervolgens een soepje van flespompoen met gerookte eendenborst en hazelnootolie.

Boerenpaté van slagerij Lejeune.
Gevolgd door een glaasje met een salade van witlof, peer, walnoot en gorgonzola met portdressing.


Een winters stoofpotje met rundvlees, zilverui en minichampignons met warme kruidenscone.

En tenslotte gemarineerde peer met vanilleroom en cantuccinikruim.
pfffff... en toen waren alle 468 bordjes, glazen en kommetjes uitgeserveerd binnen 3 uur tijd en kon ik even uitrusten.




1 opmerking:

Omara zei

Hee Ellen
Beetje laat maar het zag er weer prachtig uit, mooi gedaan hoor! Volgende keer kom ik graag weer helpen. Alvast heel veel succes met de voorbereidingen voor de feestmaand! Niet te veel stress hoop ik...:)) Veel groeten van Omara