maandag 19 oktober 2009

Dat was weer genieten!

Het liet allemaal even op zich wachten. Maar ik zal het geduld niet verder op de proef stellen en eindelijk wat van mijn culinaire belevenissen van afgelopen tijd onthullen. Ad Rijnen van het Kookhuys verzorgde onlangs weer eens een heerlijk diner voor onze gasten. Door wat lastminute afmeldingen mocht ik aan tafel 3 plaatsnemen (op kantoor achter de computer) en meegenieten van al het heerlijks! Hierboven gegrilde zeebaars met pompoenchutney.
Daarna de inmiddels beroemde kalfsbouillon met truffelroom en bitterbal!

Wilde eend (met kogel) en witlof en jus van zwarte peper.
En tenslotte een bramentaartje.




1 opmerking:

anke zei

Hmmm, tafel 3 he? De tafel voor "lady professors" en dergelijke... En Frans en ik zitten nog steeds zielig aan tafel 4, waar je, in plaats van mooi opgemaakte prive-borden te krijgen, met ander plebs uit grote schalen (voerbakken) moet eten.