Sauzen en salades konden goed voorbereid worden.
En al het gemarineerde vlees kon 's avonds op de bbq, zoals deze lamskoteletjes met Franse knoflook, tijm en citroen.
Garnalenspiezen.
Huisgemarineerde rundersaté.
De peterselie-ansjovisboter hoorde bij de entrecote.
Na het nodige van de bbq genuttigd te hebben (niet eens alles ging op! een deel moest de vriezer in voor latere nuttiging), kwam mijn schoonvader nog met een aantal heerlijke taarten van Van Erven uit Tilburg aan. Mmmmm, die champagnetaart (hierboven) is toch wel écht fantastisch! Deed me weer helemaal denken aan het eerste feestje dat ik ooit bij mijn schoonouders vierde. Ik begreep al snel dat goede producten zich met een omweg laten kopen. Van noord naar zuid, van west tot oost en terug naar het centrum van Tilburg, de hele regio werd afgereden voor de beste kaas, paté en taart. Het heeft me wel aan het denken gezet (en aan het rijden!)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten