Aan tafel aten we tartaar van rauwe en in Pernod gemarineerde zalm. Een lekker voorgerecht dat nog lekkerder werd door de wijn die we op advies van Van Lieverlee kochten. De Verdejo van José Pariente paste inderdaad perfect bij dit gerecht.
Het tussengerecht was een pastinaaksoep met gegrilde coquilles.
De Champagnezuurkool had ik op advies van Ad Rijnen van het Kookhuys ruim een uur opgezet met een beetje ganzenvet en vooral geen water, wat echt een geweldig zachte smaak opleverde! De reebiefstuk en lauriersaus erbij waren ook heerlijk.
Een kaasgerecht sloegen we over, waardoor iedereen niet met een baksteen op de maag naar bed hoefden en we eindigden het diner met een (iets te) uitdagend dessert van ananastaart met kardemommousse (die helaas inzakte), bloedsinaasappelsorbetijs en -schuim en basilicumstroop. Lekkere smaak, maar helaas geen geweldige presentatie doordat het taartje inzakte. Ach...
Een kaasgerecht sloegen we over, waardoor iedereen niet met een baksteen op de maag naar bed hoefden en we eindigden het diner met een (iets te) uitdagend dessert van ananastaart met kardemommousse (die helaas inzakte), bloedsinaasappelsorbetijs en -schuim en basilicumstroop. Lekkere smaak, maar helaas geen geweldige presentatie doordat het taartje inzakte. Ach...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten