Het was alweer drie jaar geleden dat we bij Janhein en Mirale gingen eten in Eindhoven. Toen was hun stek nog een tijdelijk restaurant, maar inmiddels kun je niet meer van tijdelijkheid spreken en is hun restaurant omgedoopt tot retrofonduerestaurant.
Het laat zich dus raden wat je hier kunt doen op het steeds hipper wordende Strijp-S.
De fonduepannetjes stonden al klaar en we konden niet kiezen dus namen we vis-, vlees- en kaasfondue en ook nog met bouillon en olie.
Het was een drukke avond in de voormalige kleedkamer van Philips, maar Janhein van Melis kwam niettemin bij elke tafel het dagverse aanbod toelichten.
De verschillende vissoorten in bouillon waren mijn grote favoriet, hoewel een kaasfondue toch altijd een groot gevoel van nostalgische warmte geeft en doet terugverlangen naar de mobiele kaasfondue waar Janhein met zijn Gastronomie Mobiel mee rondreed tijdens catering op onze locatie.
Wij hebben het genieten dus wel in de vingers gekregen deze avond!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten