Vorige week zaterdag verzorgde ik uitgebreid de catering voor een zilveren bruiloft. Na ontvangst met etageres met brownies, vruchtentaartjes en citroenblokjes gingen we rond met verschillende hapjes en richtte ik een hapjesbuffet in. Behalve allerlei lekkers besteedde ik ook de nodige aandacht aan de aankleding van het buffet met onder andere deze mooie etagere met fruit en bloemen.
Ik serveerde onder andere verschillende mezze en liet het thema in de aankleding terugkomen met kaarsjes en verse munt op Turkse theedragers.
Gemarineerde champignons en ingelegde ansjovis, gerookte amandelen.
Een mezzeklassieker, feta en meloen. Wel zonder de raki die je er eigenlijk bij hoort te drinken!
En platbrood met auberginepuree, hummus, tapenade van zwarte olijven, zachte geitenkaas met paprikaspread en Cacik, een Turkse saus van yoghurt, knoflook, dille en mint.
Die laatste was ook erg lekker met de gehaktballetjes met rozijntjes.
Een mooi kaasplateau met lokale en internationale kazen.
En een quiche Lorraine met spek en kaas en een vegetarische taart met gegrilde groenten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten