zondag 16 augustus 2009

Burn baby, burn!

De barbecue mocht niet ontbreken op vakantie. Hoewel heel wat campings de barbecue verbieden, mochten wij gewoon lekker de camping in de rook zetten, wat wij dan ook veelvuldig deden. Terwijl ik zorgde voor groenten en de tafel en dergelijken, zorgde Christaan voor de barbecue. Niet altijd een even zware taak te zien aan zijn relaxte houding (maar hé, het is vakantie hoor!), maar je moet er toch bijblijven hè...

Niet alleen het vlees werd gegrild, maar ook paprika's, courgettes en aubergines werden van een mooi grilsstreepje voorzien.

Maar het vlees maakt het uiteraard tot een echte geslaagde barbecue. Een lekker stukje vlees of een door de slager samengesteld spiesje van verschillende worstsoorten valt altijd bij ons in de smaak. Sterker nog, ik had al vele dagdromen over de geweldige Franse barbecueworstjes en chipolata's.


Het hoogtepunt was echter wel de Faux filet die we kochten en die Christiaan perfect grilde op onze laatste kampeerdag. Voor het resultaat moet je even naar bovenstaand bericht kijken!

Geen opmerkingen: