Deze minitaartjes met spinazie en feta deden me denken aan de lente die voorzichtig is ingezet. Het groen van de spinazie dat hier en daar te zien is, lijkt op het gras dat buiten tussen de bruine bladeren omhoog schiet.
Naast de lunch maakte ik vorige week ook een succesvol avondmaal. Na een paar hapjes in de bar serveerde ik vanuit buffet en aan tafel enkele in de smaak vallende gerechten. Wat ben ik blij dat door de verbeterende temperatuur buiten deze gazpacho weer tot zijn recht komt.
Op het buffet deze tomatensalade met basilicum, rode ui en mozzarella, aardappelsalade met dille, maar ook een groene salade met gegrilde asperges en gedroogde tomaat, Serranoham, Manchego, tapenade en gemarineerde champignons.
De pittigzure noedelsalade met peultjes en kip deelden we uit in handige kartonnen doosjes.
De pittigzure noedelsalade met peultjes en kip deelden we uit in handige kartonnen doosjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten