donderdag 11 september 2014
Smaakkaravaan
Eind augustus streek een karavaan van foodtrucks neer in Tilburg voor een nieuw festival Smaakkaravaan.
Op het terrein van de spoorzone wemelde het van de creatief omgebouwde campers, busjes, auto's en meer waar veelal een grill naast geplaatst was. Er hing een dikke rokerige mist boven het terrein die me deed denken aan de Djemaa el Fna in Marrakesh.
Die overeenkomst hield echter wel op als het ging om het aanbod, want behalve rundvleesburgers, bestond het hoogtepunt vooral uit varkensvlees.
Bij El Hambre hadden ze de meest geweldige pulled pork die 10 uur gegaard was. Hemels!
Bij de kleinste soepkraam aten we een heerlijke olijfoliesoep en een portie mosselen. Ongetwijfeld het meest gezonde dat we hebben gegeten!
De spoorzone in Tilburg was een mooi decor voor dit festival, ik hoop dat ze volgend jaar weer komen, dan zorg ik voor nog meer honger!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten