zondag 10 november 2013

Easy going


We hadden een dagje vrij en dat was weer even geleden. Lekker 's ochtends op ons gemak naar de markt en 's avonds rustig koken en tafelen. Als voorgerecht maakte ik een salade van spruitjes met hazelnoten en flinters overjarige kaas. Vorig jaar maakte ik deze met parmezaan en Serranoham, vandaag een vleesloze variant die misschien nog lekkerder wordt met wat zuurdesembroodkruim.


Terwijl we aan het voorgerecht zaten hing de spaghetti te drogen voor het hoofdgerecht. Ik had eigenlijk gedroogde pasta willen gebruiken, maar die bleek op te zijn, gelukkig had ik nog wel wat pastadeeg in de diepvries liggen waar ik snel de lange slierten van maakte die ik misschien iets langer had moeten laten drogen of iets dikker moeten maken, want het resultaat was uiteindelijk wel wat nat.

Toch leuk om weer een spaghetti carbonara te maken met biologische kinnenbak!


Geen opmerkingen: