donderdag 15 augustus 2013

Slim barbecuen op de camping


Naast een prachtige huttentocht in Oostenrijk zijn we dit jaar nog een paar dagen gaan kamperen. Heerlijk ontspannen een boekje lezen de hele dag en 's avonds de barbecue aansteken voor het avondeten. Onze nieuwe aanwinst was een geperforeerde pan die groenten nog makkelijk laat grillen. Geen gezeur meer met één voor één omdraaien en courgetteplakken die tussen het rooster vallen.


Het bracht ons een hoop inspiratie zoals voor deze zalm met venkel en kerstomaatjes, afgemaakt met wat citroenrasp.



Ook een groot succes was de dorade met Marokkaanse specerijen die we op het dubbele rooster grilden en de groenten van rode en groene paprika, kerstomaatjes en ui die we al wat voor grilden en daarna bovenop de vis warm konden houden!


De laatste dag ging er nog een hele kip onder de deksel van de barbecue. Heerlijk! Nog een glaasje pinot noir uit de streek erbij en ik voel me helemaal gelukkig!


Geen opmerkingen: