maandag 27 mei 2013

Walking dinner


Zaterdag had ik de eer een 'walking dinner' te verzorgen voor een feestje. Is altijd een behoorlijk karwei. Gedurende de middag zorg ik iedere 20 à 30 minuten voor een klein gerechtje. Een stuk of 6 of 7 maakt dan een hele maaltijd.
Deze keer begon ik met het neerzetten van wat lekkers op tafel.

Al snel kon daarna het eerste gerechtje mee, een glaasje met Parmaham, meloen en dressing van balsamico, honing en kruiden.


Na een paprikasoepje met Hollandse garnalen serveerden we een boerenpaté van Lejeune met huisgemaakte cranberrychutney en salade.


 Een hartig taartje met gegrilde groenten volgde een Kartonnen doosje met Thaise rijstnoedelsalade met gerookte kip, knapperige groenten en een friszure dressing op.



Een bordje met 3 soorten kazen van De Leyedaeler met vijgenconfiture en notenbrood.


En tenslotte een citroentaartje met dragonsiroop.

Geen opmerkingen: