donderdag 20 december 2018

Afscheid van Hilvaria Studio's


Na 15 jaar met hart en ziel me ingezet te hebben voor de Hilvaria Studio's, is er een einde gekomen aan een tijdperk. Naast dat we enige tijd terug uit elkaar zijn gegaan, hebben Christiaan en ik besloten ook voor ons bijzondere gezamenlijke project een nieuwe exploitant te vinden. En nu is het bijna zover, per 1 januari 2019 stoppen wij met dit prachtige bedrijf en geven het stokje door aan de Bonheur horecagroep. Stoppen met een bedrijf waar je bijna letterlijk mee bent vergroeid, waar je woonde en zeven dagen in de week, vaak 24 uur per dag, beschikbaar voor was, is niet niks. Zo'n afscheid doet ook wel een beetje pijn, want je neemt niet alleen afscheid van je werk en woonplek, maar ook van heel veel mensen met wie je samenwerkte. Nog één keer kwamen heel veel van die mensen, vrienden en familie voor ons samen. Ze wilden ons niet zomaar laten gaan en waren er allemaal bij om afscheid te nemen met ons van een heel bijzondere tijd.


Het was een prachtige avond vol verrassingen voor ons. Er werd prachtig gespeecht door Hans, eigenaar en initiatiefnemer van Hilvaria Studio's en vader van Christiaan. Daarnaast was er een geweldig optreden, speciaal voor ons, van het KlarinetNsemble.




Ik wilde het moment niet voorbij laten gaan zonder zelf voor de eerste en laatste keer de microfoon te pakken. Ik was jarenlang de vrouw achter de schermen, enigszins verscholen in de keuken, maar niettemin altijd aanwezig. Deze keer wilde ik het woord nemen, laten horen hoe geweldig het is geweest en fijn het was dat iedereen erbij was.


Voor dat iedereen uitgenodigd werd om te genieten van eten, drinken en elkaars gezelschap, konden we nog één keer genieten van het bijzondere dat de Hilvaria Studio's te bieden heeft. Terwijl we in de Leuvenzaal stonden speelden de muzikanten twee prachtige stukken van Eric Vloeimans in het Ei. De omgeving, akoestiek, mensen en muziek waren betoverend en vreselijk ontroerend. Het was een prachtig afscheid dat heel veel eer deed aan wat de Hilvaria Studio's voor ons was; een unieke plek waar mensen samenkomen en de meest memorabele momenten beleven.



Geen opmerkingen: