Een weekendje naar de hoofdstad betekent voor ons vooral lekker eten. Onze eerste missie op vrijdag was lunch bij de Thaise snackbar Bird. Dicht opelkaar gepakt in het kleine zaakje kregen we weer de lekkerste gerechten geserveerd, alles weer supervers.
Deze biefstuk Laosstyle was nieuw voor ons, maar zeker een gerecht dat we zullen onthouden.
De Pad thai en Som Tam (papajasalade) waren ons al bekend van eerdere bezoeken.
Later op de middag dronken wij Nederlandse biertjes in café het Arendsnest. Christiaan checkte ook nog even in op foursquare na zijn bezoek.
Onze tweede dag bleven wij in Aziatische sfeer en lunchten we in de Warmoestraat bij Mandarin Sichuan samen met Anke en Frans.Iedereen was weer druk de gerechten op de gevoelige plaat vastleggen voor blog/facebook ed.
Deze dumplings waren heerlijk!
Chinese auberginegerechten zijn altijd favorieten van mij.
En een heerlijk visgerecht met veel pepers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten