Als begeleider van alles van de barbecue was er een buffet met salades.
Een groene salade met croutons en vinaigrette.
Knapperige groenten met een pittige pindadressing en koriander.
Couscoussalade met kruiden, granaatappelpitjes en abrikoos.
En aardappelsalade met kappertjes en dille.
De barbecue ging van start met deze in chermoula gemarineerde pangafilet in wijnblad met een zoetzure peperdip.
Gevolgd door nog een Marokkaans gerecht: de altijd succesvolle sardientjes.
Lamskoteletjes met knoflook, citroen en tijm.
Mijn ouders zetten nog een heerlijke kaasplank op tafel, meegenomen van vakantie en bij de koffie nog grapefruit-meringuetaart en mijn moeders beroemde notentaart.
Ik geloof dat niemand toen nog honger had...
1 opmerking:
de lamskoteletjes zien er een beetje grauw en verbrand uit maar dat ligt aan de foto. Ik was op het feest en kan verzekeren dat ze vurrukkulluk waren !
Een reactie posten