De bodem was dus een eitje en ook het maken van de rabarbercompote was eenvoudig. De citroencrème was echter wat meer werk. ik volgde eerst het recept, maar zoals is ik wel vaker merk, was dit niet helemaal perfect. De crème bleef te vloeibaar en zou bij het aansnijden genadeloos uit z'n vorm stromen. Voor de smaak niet zo'n probleem, maar het ziet er natuurlijk niet uit! Nog maar een poging dus, en met mijn eigen recept (die ik normaliter maak met vanille) gemaakt met citroen, kwam ik dan eindelijk toch tot een goed resultaat.
zondag 20 juni 2010
Rabarber-citroentaart
De bodem was dus een eitje en ook het maken van de rabarbercompote was eenvoudig. De citroencrème was echter wat meer werk. ik volgde eerst het recept, maar zoals is ik wel vaker merk, was dit niet helemaal perfect. De crème bleef te vloeibaar en zou bij het aansnijden genadeloos uit z'n vorm stromen. Voor de smaak niet zo'n probleem, maar het ziet er natuurlijk niet uit! Nog maar een poging dus, en met mijn eigen recept (die ik normaliter maak met vanille) gemaakt met citroen, kwam ik dan eindelijk toch tot een goed resultaat.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Ik heb eindelijk eens rabarbertaart gemaakt/gehad.
Dus heb de smaak te pakken
Deze klinkt oook heerlijk!
Deze was zeker ook lekker. Maar er zijn zoveel mogelijkheden voor rabarbertaart. Hoe heb jij de taart gemaakt?
Een reactie posten