Voor een klassiek gerecht, Gan bian si ji dou (roergebakken groene bonen) had je onderstaand zakje met ingemaakte groenten nodig. Ik dacht dat het handig zou zijn een foto te maken zodat ik het in Nederland ook kon vinden, maar intussen thuis ben ik er al achtergekomen dat dit hier niet te krijgen is. Das nou jammer...
maandag 24 mei 2010
Chinese kookworkshop: Aan het werk
Voor een klassiek gerecht, Gan bian si ji dou (roergebakken groene bonen) had je onderstaand zakje met ingemaakte groenten nodig. Ik dacht dat het handig zou zijn een foto te maken zodat ik het in Nederland ook kon vinden, maar intussen thuis ben ik er al achtergekomen dat dit hier niet te krijgen is. Das nou jammer...
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Waar was de kookworkshop? Bij Hutong of zo? Het ziet er heerlijk uit wat jullie kookten en inderdaad, yacai is NIET te krijgen in Nederland! (en ook moeilijk te vinden in Beijing trouwens)
het was bij HutongCuisine. Het was een leuke workshop waar ik zeker van geleerd heb. Mijn zwager was wel wat kritisch over het culinaire vermogen van onze lerares. Natuurlijk kon ze goed koken, maar je hoopt op iemand die fantastisch kan koken en heel erg met smaak bezig is. Ze proefte echter geen één keer tijdens het koken.
Ik zag op jouw blog dat je ook kookworkshops hebt gevolgd in China, maar voor meerdere dagen. Dat lijkt me ook wel geweldig!
De zoektocht naar Yacai in nederland heb ik gestaakt, ik laat het mijn zus nog even proberen voor ze weer naar Europa verhuisd.
Een reactie posten