Het begon allemaal simpel; een voorgerecht dat ik van te voren kon klaarmaken van bietjes, gerookte zalm, dille en wodkaroom.
Godzijdank was de saus weer heerlijk en dit keer zonder schift, en ik kon ik snel verder met het nagerecht.

En dan het nagerecht, ook niet helemaal hoe ik het wilde, maar wel erg lekker. Op maandag is de groothandel nog helemaal leeggekocht, en helaas wist ik pas vrijdag dat ik vandaag een diner had en moest ik zaterdag werken, dus zat eerder boodschappen doen er niet in. De Griekse yoghurt die ik wilde was er niet en ik moest het met een dunnere versie doen. Wel lekker gelukkig, maar van het inzakkerige type. De combinatie met mijn eigengemaakte aardbeienjam, dragonsiroop en honing van Christiaan was een goed idee.
En dan het nagerecht, ook niet helemaal hoe ik het wilde, maar wel erg lekker. Op maandag is de groothandel nog helemaal leeggekocht, en helaas wist ik pas vrijdag dat ik vandaag een diner had en moest ik zaterdag werken, dus zat eerder boodschappen doen er niet in. De Griekse yoghurt die ik wilde was er niet en ik moest het met een dunnere versie doen. Wel lekker gelukkig, maar van het inzakkerige type. De combinatie met mijn eigengemaakte aardbeienjam, dragonsiroop en honing van Christiaan was een goed idee.
3 opmerkingen:
Jeetje, dat was spannend. Maar je hebt fantastisch volgehouden. Eind goed, al goed, met een moot dessert.
AT
Het ziet er allemaal weer heerlijk uit en 15 min uitloop is nog te overzien toch. Jammer van de saus, maar je hebt het keurig opgelost!
Ik vind het ook erg leuk om foto's erbij te zien, ik zie het al helemaal voor me hoe je gehaast alles af wilt hebben haha.
hahaha
ik stresste alleen al van je tekst.
het ziet er uiteindelijk toch nog lekker uit!
Een reactie posten