Twee weken geleden was het tijd voor verkleden en polonaises en de nodige glazen bier. Om 's ochtends (en soms ook 's nachts) weer wat aan te sterken aten we lekkere gebakken eieren met spek en tomaat (heel gezond natuurlijk). Verder ging mijn activiteit in de keuken even niet, maar later haalde ik dat in met onderstaande knödel met zuurkool. Ik denk dat zuurkool het enige is waarvoor ik de winter nog wel iets zou willen verlengen. Ik ben echt verslaafd!
zondag 28 februari 2010
Update
Twee weken geleden was het tijd voor verkleden en polonaises en de nodige glazen bier. Om 's ochtends (en soms ook 's nachts) weer wat aan te sterken aten we lekkere gebakken eieren met spek en tomaat (heel gezond natuurlijk). Verder ging mijn activiteit in de keuken even niet, maar later haalde ik dat in met onderstaande knödel met zuurkool. Ik denk dat zuurkool het enige is waarvoor ik de winter nog wel iets zou willen verlengen. Ik ben echt verslaafd!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten