Een kaasgerecht sloegen we over, waardoor iedereen niet met een baksteen op de maag naar bed hoefden en we eindigden het diner met een (iets te) uitdagend dessert van ananastaart met kardemommousse (die helaas inzakte), bloedsinaasappelsorbetijs en -schuim en basilicumstroop. Lekkere smaak, maar helaas geen geweldige presentatie doordat het taartje inzakte. Ach...
maandag 28 december 2009
Kerstdiner 2009
Een kaasgerecht sloegen we over, waardoor iedereen niet met een baksteen op de maag naar bed hoefden en we eindigden het diner met een (iets te) uitdagend dessert van ananastaart met kardemommousse (die helaas inzakte), bloedsinaasappelsorbetijs en -schuim en basilicumstroop. Lekkere smaak, maar helaas geen geweldige presentatie doordat het taartje inzakte. Ach...
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten