Ik was juist op zoek naar een leuk voorgerecht, en kon ze dus goed gebruiken voor dit eenvoudige, maar heerlijke voorgerecht met buffelmozzarella en basilicum.
zaterdag 6 juni 2009
Makreel, frambozen en bijzondere tomaten
Ik was juist op zoek naar een leuk voorgerecht, en kon ze dus goed gebruiken voor dit eenvoudige, maar heerlijke voorgerecht met buffelmozzarella en basilicum.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Hoe was die gegrilde makreel met bloemkoolcreme? Het klinkt heel bijzonder, maar misschien een beetje te bijzonder...
Als het lekker was, komen we volgende week langs om het recept te kopieeren.
Noemen ze die tomaten trouwens in Nederland? Erfgoedtomaten???
huh? erfgoedtomaten? Nee, er stond gewoon '2 bakjes tomaten €1,50'. Da's de markt hè, daar zijn ze niet zo snobistisch.
tja, de makreel. Misschien hou ik eig' niet zo van makreel... ik weet het dus niet helemaal, maar die bloemkoolcrème was heel erg lekker!
Een reactie posten