Chinees eten in Nederland vind ik niet altijd zo geweldig; alles is even zoet, weeïg en plakkerig. In China bleek de variatie veel groter en bestond een maaltijd uit vis, vlees, tofu, groenten en verschillende bereidingswijzen. Een paar hoogtepunten zijn op foto's vastgelegd. De hierboven vis kwam van de barbecue en was gekruid met een mengsel met onder andere komijn. Het deed me denken aan Marokkaans eten, en het was heerlijk! dinsdag 12 mei 2009
Chinees eten, een paar hoogtepunten
Chinees eten in Nederland vind ik niet altijd zo geweldig; alles is even zoet, weeïg en plakkerig. In China bleek de variatie veel groter en bestond een maaltijd uit vis, vlees, tofu, groenten en verschillende bereidingswijzen. Een paar hoogtepunten zijn op foto's vastgelegd. De hierboven vis kwam van de barbecue en was gekruid met een mengsel met onder andere komijn. Het deed me denken aan Marokkaans eten, en het was heerlijk!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
hoi ik zie nu pas die vette vierkantjes vlees, als je wilt weten hoe je dat moet maken? staat stukje op mijn blog van alweer een tijdje terug: http://kattebelletje.wordpress.com/2009/12/16/dongpo-pork-东坡肉/
Het is zoooo lekker!
Geweldig! Daar gaat vooral mijn zwager ook heel blij mee zijn, denk ik. Inmiddels zijn zij verhuisd uit China, en ze missen het eten nog regelmatig. Ik ga het zelf ook eens proberen, want ik was echt onder de indruk van het gerecht.
Bedankt!
Een reactie posten